Om Oss

Home 9 Om Oss

om oss

Trygg hudvård för de minsta

Dialon baby är ett nordiskt hudvårdsvarumärke som besitter gedigen erfarenhet av att utveckla skonsamma och vårdande hudvårdsprodukter som skyddar och stärker din babys hud i den allra känsligaste perioden av deras liv.

På Dialon Baby är vi måna om att erbjuda kvalitativa och innovativa produkter. Våra produkter är varmt rekommenderade av Astma & Allergi Förbundet.

Vi strävar alltid efter att skapa hudvårdsprodukter som är lika milda mot vår planet som de är mot din babys hud. Alla våra produkter är därför svanenmärkta och framtagna med så liten miljöpåverkan som möjligt. De är även testade, utvecklade och producerade med omsorg i Sverige.

VÅRDA ÖMTÅLIG BABYHUD

– Använd Dialon Baby

Huden

Huden är kroppens största organ – en tunn men tuff barriär. Huden förnyar sig ständigt under hela livet, och förnyelseprocessen börjar redan före födseln.

Babyhud

Babyhud förknippas oftast med mjuk och slät hud, men så behöver det inte alltid vara.

Många nyfödda bebisar har torr, fjällande hud eller lider av rodnad under de första dagarna efter födseln. Torr hud och rodnad är särskilt förekommande runt handleder, knän och fötter. Detta är mycket vanligt och inget att oroa sig över, förebygg och behandla din babys hudproblem med hjälp av våra produkter.

Vår hudvårdsserie

Dialon Baby erbjuder en välutvecklad hudvårdsserie som hjälper ditt barn att behålla en mjuk och hälsosam hud.

Babyhud

Hudvård för nyfödda

Lugnande och skonsamma hudvårdsprodukter

Dermatologiskt testade och parfym fria

Säkra, allergivänliga och miljömärkta av Svanen